Kraftfull hemhjälp

Som ett av Europas snabbast växande varumärken inom vitvaror och hushållsprodukter har Samsung lanserat sin starkaste robotdammsugare hittills, Powerbot VR9000. Med upp till 60 gånger mer sugkraft än Samsungs tidigare modeller (jämfört med Samsung VR10F71UCAC) och ett fullstort dammsugarmunstycke anges Powerbot VR9000 göra att man behöver ta fram sin traditionella dammsugare betydligt mer sällan.

Inte nog med att den nya robotdammsugaren är starkare än någonsin, den har också fått en helt ny design. Större hjul underlättar för Powerbot VR9000 att ta sig fram och över höga mattkanter och trösklar och de konventionella sidoborstarna är ett minne blott, vilket minskar risken att din robotdammsugare kör fast när du inte är hemma. Den har även fått förbättrad syn med fler sensorer som eliminerar döda vinklar. Smala stolsben är från och med nu en lätt match, anger företaget.

Det har hänt oss alla och det kommer säkert hända igen, vi välter ut ett saltkar eller går in med skorna på. Inga problem för Samsung Powerbot VR9000. Med funktionen Point Cleaning behöver du bara peka med den medföljande fjärrkontrollen på den yta du vill städa, så kommer din Powerbot VR9000 dit direkt. Du behöver heller inte vara orolig att din nya hemhjälp får slut på batteri efter att bara ha städat halva ditt hem. Powerbot VR9000 är nämligen så smart att den känner av när energin börjar ta slut och tar sig då tillbaka till laddstationen, innan den fortsätter städa på samma ställe där den slutade.
Etiketter: samsung

Nyhetsarkiv