Elvisp med ballongvisp

C3 har lanserat en elvisp som har alla traditionella tillbehör som en vanlig elvisp, samt ett extra tillbehör i form av en ballongvisp, vilket anges underlätta såväl vid matlagning som bakning hemma. Elvispen kan både vispa och knåda, är enkel att använda och har fem olika val av hastigheter samt turboval.

Elvispen har en kraftfull motor på 250 W, kan både knåda och vispa och anges vara enkel att använda. De tre tillbehören som ingår är ballongvisp, degkrokar och traditionella vispar som alla går att diska i diskmaskin.

– C3:s nya elvisp gör det enklare för dig i köket både vid matlagning som bakning. Det smarta ballongvisptillbehöret skänker dig lite extra glädje och blir en perfekt hjälpreda när du till exempel vill vispa grädde eller göra fluffiga maränger, säger Sandra Hjelm, Marknadschef på C3.
Etiketter: c3

Nyhetsarkiv