Rakapparat för våtrakning

Braun har lanserat WaterFlex, som en rakapparat designad för att inspirera män att utforska och uppleva den oslagbara känslan som kommer från rakning med vatten, raklödder eller gel.

Rakning med rakapparat betyder inte längre enbart torrakning. Braun WaterFlex är särskilt utvecklad för att användas tillsammans med vatten, raklödder eller gel. WaterFlex skall förena det bästa av två världar – den oslagbara prestandan man förväntar sig av Braun och komforten från våtrakning.

Rakhuvudet är svängbart upp till 33 grader för maximal flexibilitet, vilket anges möjliggöra en nära rakning av stora ytor såsom hakan och käklinjen. WaterFlex har ett trebladigt klippsystem, OptiBlade, för optimal närhet och hudkomfort. Rakapparaten är vattentät ner till fem meters djup utan risk för att vatten kommer in i apparaten.

En undersökning gjord av Braun visar att upp till 85 procent av männen som testat en rakapparat anpassad för att användas i vatten kommer att fortsätta med det.

– På Braun tycker vi att den nya WaterFlex kombinerar både prestanda och komfort för att hjälpa män möta dagen fulla av självförtroende och med svikt i steget. Vi är säkra på att män som vågar testa elektrisk rakning med vatten, raklödder eller gel kommer att känna sig fräscha och redo att möta dagen, säger Zbyszek Kalenik, Braun Communications Manager.
Etiketter: braun

Nyhetsarkiv