White is the new black

Om du älskar den rena, moderna stilen vit, kan du alltid komplettera din platt-TV med Vogels Thin 345 Alpine vita väggfäste, meddelar Aurora, som distribuerar Vogels i Sverige.

Det tunna 345 Alpina vit är en specialutgåva av en vinnande modellserie. Vogels Thin 345 väggfäste har vunnit många utmärkelser, till exempel Red Dot design Award 2011, som ett erkännande av sin enastående designkvalitet, samt iF Product design Award 2012.

Det anges vara idealiskt för montering av LED/LCD/Plasma-TV i storlekar mellan 40-65 tum och skärmen kan vridas 90 grader åt vänster och åt höger för bekvämt tittande från någon plats i rummet, samt lutas upp till 20 grader framåt, till exempel om man spelar spel.

Väggfästet är i infällt läge så gott som osynligt, med endast 3,5 cm mellan TV:n och väggen.

Det tunna väggfästet utformades utifrån konsumentinsikter, anger företaget och berättar att dessa visade att vitt fortsätter att vara en viktig trend för inredning.
Etiketter: vogels aurora

Produktnyhetsarkiv