Minst med utbytbara kablar

Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB lanserar nu andra generationen q-Jays, som en high-end referensmodell med dubbla armaturhögtalare, tillika världens minsta in-ear hörlur med utbytbara kablar.

Nya q-Jays anges vara fullmatada med nyutvecklat innehåll och tillverkade av premium-material med allra senaste teknik i en kombination som skall höja nivån för precision och prestanda för in-ear hörlurar 2015.

Nya q-Jays skall ge en musikalisk upplevelse med ofärgad ljudbild, återgiven med enastående klarhet och detaljrikedom. Den är dessutom fullt kompatibel med Jays eget iWA-koncept för användning till de flesta smartphones.

– Vi ville realisera vår idé om den optimala hörluren. Genom att kompromisslöst kombinera referensljud, kvalitet, precision och ergonomi har vi nu nått en helt ny nivå, säger Daniel Andersson, Chief of Design på Jays AB.
Etiketter: jays

Produktnyhetsarkiv