Lätt Jam headset

Creative har introducerat Sound Blaster JAM, som ett lätt och kraftfullt Bluetooth-headset med lång batteritid, för att ge dagens smarttelefonanvändare utmärkt trådlöst ljud till musik, film, spel och samtal. Headsetet fungerar också som Sound Blaster Audio-förbättrade hörlurar när de ansluts till PC eller Mac via USB.

Sound Blaster JAM har stöd för ljudstreaming via Bluetooth 4.1. Det har också stöd för trådlös anslutning via närfältskommunikation (NFC) för snabb och enkel enhetskoppling. Dess kraftfulla neodymiumelement ger liv åt användares ljud medan den inbyggda mikrofonen med brus- och ekoreducering levererar fantastiskt klar röst, perfekt för telefonsamtal över Bluetooth, anger företaget.

Man kan  ansluta Sound Blaster JAM till en dator via USB för att lyssna på klar, okomprimerad, digital ljuduppspelning och njuta av avancerad SBX Pro Studio-förbättring för musik, filmer och spel, berättar Creative. Ljudteknologisviten SBX Pro Studio, med Surround, Crystalizer, Bass, Smart Volume och Dialog Plus, skall ge användare möjlighet att själva anpassa varje del av hörlurarnas ljudinställningar. Hörlurarna anges ha upp till 12 timmars trådlös användning.
Etiketter: creative

Produktnyhetsarkiv