Kompakt kaffemaskin

Autentica är De’Longhis nya, superkompakta kaffemaskinsserie som skall garantera en smakrik kaffeupplevelse oavsett om du är proffsig barista eller bara kaffeälskare. Rena linjer och en diskret elegans i kompakt modell med högkvalitativ teknologi gör att maskinen även passar de mindre köken, anger företaget.

Toppmodellen i serien, Autentica Capuccino, har försetts med det nya ”Lattecrema”-systemet som skall ge ett fluffigt och krämigt mjölkskum genom ett enkelt tryck. Med de två andra modellerna i serien, Autentica och Autentica Plus, får man skumma mjölken på egen hand.

Gemensamt för de tre modellerna är att de erbjuder två nya kaffespecialiteter i den digitala menyn. ”Doppio” som är en extra stark och intensiv dubbel espresso och ”Long” som är en smakrik variant som kan liknas vid klassiskt filterkaffe.

– Den här kaffeserien är extremt användarvänlig och kan få vem som helst att känna sig som en proffsig barista! Vill man göra kaffespecialiteter som macchiato, flat white, latte eller cappuccino så är det viktigt att man har en perfekt skummad mjölk. Med en Autentica så är man garanterad en smakrik och perfekt balanserad kaffe varje gång, säger Ulrika Ekelund, Brand Manager på De’Longhi.

Modellerna i serien är endast 19,5 cm breda och designade i silver, svart eller silver-svart. De har en pekskärm samt digital display med meny över alla kaffesorter. Integrerat i maskinerna är en kaffekvarn som går att justera till 13 olika inställningar, beroende på smak.
Etiketter: de'longhi

Nyhetsarkiv