Clint har blivit “Spotified med Full Multiroom”

Pressmeddelande från EET Europarts:
Clint Digital, den danska producenten av trådlösa högtalare, meddelar att Asgard-serien nu är klar för Spotify Connect med Full Multiroom.

– Vi är oerhört stolta över att introducera denna funktion och större uppgradering till vår Asgard-serie. Uppdateringen av Spotify Connect med Full Multiroom finns endast hos ett fåtal A-brands, vilket naturligtvis gör det ännu mer betydelsefullt för ett litet företag som vårt, att vi nu också kan erbjuda denna funktion, säger VD Brian Larsen, Clint Digital.

Asgard-högtalarserien uppdateras kontinuerligt, nya funktioner och tjänster läggs till. Några av de senaste uppdateringarna är bland annat:
* Inställning så högtalarna kan spela upp trådlöst stereoljud.
* Stöd för tusentals olika internetradiostationer.
* Ny enkel JukeBox funktion.
* Stöd för Spotify Connect.

Clint Digital planerar att lägga till ett flertal nya tjänster och nya modeller till Asgard-serien – uppkallade efter gudarna och gudinnorna inom den nordiska mytologin.

De första två högtalarmodellerna som heter Freya och Odin finns nu tillgängliga. De lanserades på IFA2014.

Alla Asgard-produkterna speglar traditionen bakom nordisk design, dansk akustik och den typiska nordiska enkelheten inom design, material och användargränssnitt. Hela Asgard-serien är utvecklad i Danmark av Clint Digital och är designad av danske designern Phillip Bodum.
Etiketter: clint eet europarts

Nyhetsarkiv