Tredubbla framgången för utomhusbatterier

Danska företaget Sandberg berättar att de haft en enorm framgång med sitt bärbara utomhusbatteri för mobiltelefoner, surfplattor, digitalkameror och så vidare. Och nu har de lanserat två nya modeller.

Den första modellen som kom ut på marknaden för några månader sedan har en kapacitet på 10400 mAh och kan ladda två enheter samtidigt, och nu lanseras två mindre enheter – en 2600 mAh-modell som passar bra i fickan och räcker för mindre enheter som till exempel smartphones och digitalkameror, och en 5200 mAh-modell som har tillräcklig kapacitet för att ladda en iPad.

– Vi fokuserade nog lite för mycket på att lansera en produkt som överträffade konkurrenternas på alla sätt. För det finns ju faktiskt massor av kunder som idkar friluftsliv utan att ha med sig en uppsjö av mobila enheter – och som kanske bara är borta från eluttag i några dagar. Kunderna behöver inte lägga ner pengar eller förvaringsutrymme på den stora modellen som vi först lanserade, säger Erling Hoff Petersen, försäljningschef på Sandberg A/S.
Etiketter: sandberg

Produktnyhetsarkiv