Oumbärlig stavmixer

Multiquick 7 stavmixer är Brauns senaste tillskott i Multiquick-familjen, och anges vara ett oumbärligt köksverktyg. Med en hastighetskontroll, barnlås och Brauns patenterade klockformade Powerbell-skaft tillreds såser, soppor, drinkar och smoothies enkelt – med bara en hand.

Brauns nya stavmixer Multiquick 7 är försedd med en unik hastighetsknapp, som gör att man med ett och samma grepp kan anpassa och justera hastigheten med ett enkelt tryck – ju mer man trycker desto snabbare går det. Och för att betrygga sig om barnens säkerhet i köket har stavmixern också ett barnlås som förhindrar felaktig användning.

Handmixern anges fungera utmärkt för att tillreda allt från såser, soppor och barnmat till drinkar. Mixerdelen är av rostfritt stål och tål maskindisk.
Etiketter: braun

Nyhetsarkiv