myFC utnämnd till Årets Teknikleverantör

Pressmeddelande från myFC:
Tillverkaren av den svenska bränslecellsladdaren myFC PowerTrekk, vann igår kväll utmärkelsen - Årets Teknikleverantör - vid Telekomgalan i Vinterträdgården på Grand Hôtel den 4 februari 2015.

Motiveringen löd "Teknik är själva grunden som telekombranschen vilar på. Att sticka ut som teknikleverantör på den svenska marknaden är inte lätt, då vi har en teknologisk utvecklingshistoria som inte går av för hackor. Priset till årets teknikleverantör tilldelas i år ett bolag som verkligen gjort något unikt för såväl branschen som för användarna. Det är dessutom ett bolag som kan göra skillnad för vår gemensamma miljö på sikt. I en tid när behovet av mobil tillgänglighet ökar lavinartat är det viktigt med väl fungerande lösningar för att ladda mobiltelefonen oavsett var man befinner sig."

myFC tog hem priset i konkurrens med Net Insight, HiQ, MyFC, F-Secure, och Precise Biometrics.

Telekompriset är Sveriges främsta pris för telekombranschen och delas ut av det oberoende nyhetsbrevet Telekomnyheterna. Syftet är att lyfta fram bolag och personer som har gjort någonting riktigt bra inom telekom under året.

– Vi tackar och bockar, att telekom industrin ser oss nu betyder att vi adresserar ett väldigt viktigt problem. Den plattformslansering vi gör på MWC i Barcelona om några veckor kommer att vara ett dramatiskt teknikhopp och basen för vår Fashion Tech era, där vi tämjer bränslecellstekniken så att den platsar med dina bästa kavajer, telefoner och hörlurar, säger Björn Westerholm, CEO myFC.
Etiketter: myfc telekomgalan

Nyhetsarkiv