Allt i ett-lösning för hemmabio

Pioneer lanserar i februari nya Soundbase SBX-B30, som en Bluetooth-baserad högtalare som platsar under dagens platta TV-apparater – med ett ljud som överträffar TV:ns inbyggda högtalare med bravur.

SBX-B30 har digitala ingångar, såsom optisk och koaxial, samt en analog AUX och är mycket enkel att installera – man ställer helt enkelt sin TV ovanpå högtalaren och ansluter den med en enda kabel. Den inbyggda Bluetooth-mottagaren gör det enkelt att streama musik från kompatibla enheter som smartphones, surfplattor och datorer.

Pioneer SBX-B30 (som har en angiven uteffekt på 130 W) har två frontplacerade fullregisterelement samt två nedåtriktade subwoofers och är byggd i trä, för en kraftfull basåtergivning. Enheten är byggd för att klara TV med max vikt på 40 kg placerad ovanpå. Soundbase SBX-B30 har Dolby Digital och DTS Digital Surround, och tre ljudlägen kallade Surround, Night och Dialogue.
Etiketter: pioneer

Produktnyhetsarkiv