Maximal kylning

PNY Technologies har lanserat grafikkortet Pure Performance GeForce GTX 980, som ett högpresterande kort utrustat med den senaste generationens grafikprocessor från Nvidia och en utformning som innebär att till och med de mest krävande spelarna skall kunna fördjupa sig i en spännande miljö med oslagbar realism.

Det senaste tillskottet till PNY:s sortiment är byggt kring ett Pure Performance-kylsystem och använder dubbla kortplatser. Kretskortet är förstärkt av en XLR8-bakplatta för förbättrad övergripande kylprestanda.

Pure Performance GeForce GTX 980 tar nedkylningen av grafikprocessorer ett steg längre med maximal värmebortledning tack vare den hela aluminiumkonstruktionen som sitter på en kopparbas, anger företaget, och berättar att fem stora värmerör av hög kvalitet och två 85 mm stora fläktar fulländar Pure Performance-arkitekturen med otroligt låga ljudnivåer – max 40 dB(A) vid 3240 rpm.
Etiketter: pny nvidia

Produktnyhetsarkiv