Kompakt & kreativ kamera

Panasonic har lanserat Lumix GF7, som en elegant och kompakt systemkamera med mängder av kreativa funktioner och hög bildkvalitet. Micro Four Thirds-standarden erbjuder ett brett utbud av objektiv att välja bland, så att man kan bygga ihop sin kamerautrustningen som man vill.

Lumix GF7 är liksom föregångaren Lumix GF6 både lätt och kompakt. Den finns i färgerna svart och brunt, med inslag av silver. Greppet har läderstruktur och kamerakroppen är utformad för att kameran både ska vara lätt att hålla i och att använda, anger Panasonic. 3-tumsskärmen på baksidan kan roteras 180 grader, vilket gör det enkelt att ta bilder på sig själv. När man vinklar upp den aktiveras kamerans Self Shot-läge automatiskt.

Den nya medlemmen i Lumix G-serien är utrustad med ett antal automatiska och snabba autofokusfunktioner, som Low Light AF-läget, där användare kan ställa in fokus på motiv även i svagt ljus, berättar företaget. Kameran har även Face Recognition och Face/Eye Detection AF som fokuserar på ansiktet eller ögonen.

Lumix GF7 har 16MP sensor och kan även spela in video i Full HD. Kameran har integrerad WiFi-uppkoppling och med Panasonic Image-appen kan man fjärrstyra kameran via sin smartphone eller surfplatta.
Etiketter: panasonic

Produktnyhetsarkiv