Aktivitetsmätare för aktiva

Garmin har lanserat vívofit 2 – det senaste tillskottet till Garmins serie med aktivitetsband. vívofit 2 har nya funktioner som skall hjälpa användaren att vara aktiv och utveckla sunda vanor.

Förutom den synbara rörelsestapeln som talar om att man ska röra på sig, så har vívofit 2 en aktivitetstimer där man kan spara och analysera sina aktiviteter. Den har även bakgrundsbelysning och för att man skall kunna använda sin vívofit 2 till både vardags och fest finns det en kollektion med utbytbara armband.

– vívofit 2 hjälper dig att få hälsosammare vanor. Designad för att användas dygnet runt, med ett års batteritid, bakgrundsbelysning, och många smarta funktioner, håller vívofit 2 dig motiverad vart du än går, säger Andrew Silver, produktchef för Garmin Fitness.

vívofit 2 är vattentät ner till 50 meter och skärmen - som är bakgrundsbelyst - visar steg, kalorier, distans och tid på dygnet. Vid träningspass kan man koppla ihop vívofit 2 med ett pulsband för att spara puls- och zondata eller använda stoppuret för att spara tider.

vívofit 2 synkroniserar automatiskt med en kompatibel smartphone via Garmin Connect Mobile App och där får man en helhetsbild över sina dagliga aktiviteter. I Garmin Connect, ett gratis fitness-community, kan man se sömnstatistik och trender, gå med olika online-utmaningar och vinna virtuella utmärkelser för att öka motivationen.
Etiketter: garmin

Produktnyhetsarkiv