Philips TV i samarbete med Skistar

Pressmeddelande från Philips:
Philips TV är officiell partner till Skistar och titelsponsor till Skistars nya parkkoncept Åre Ambilight Snow Park 2015.

Säsongens nyheter i Åre Ambilight Snow Park är "Battleship" och "Wallride" Det är även premiär för "Ambilight Hangout", ett aktivitetshus som bjuder på stugvärme och flera aktiviteter och tävlingar under kommande säsong. Kommunikationsbyrån BrandEcho är ansvarig för idé och koncept.

– Det är ett drömcase för oss om arbetar strategiskt med varumärkesallianser. Utgångspunkten var parternas ömsesidiga behov av att attrahera och aktivera en ung medveten målgrupp, 18-25 år. Med parkkonceptet kan vi ta fram kampanjer och aktiviteter där en bredare målgrupp är med och både skapar och delar innehåll utifrån passionen för utförsåkning, säger Linda Häggkvist, vd, BrandEcho.

Ambilight är namnet på Philips unika bakgrundsbelysning som förstärker TV-upplevelsen, nu kommer även skidupplevelsen att förstärkas.

– Vi kommer att göra en mängd aktiviteter i Åre. Allt samlas i sociala medier under hashtagen #limitless. Ett av de långsiktiga målen med vår närvaro är även att utrusta alla Skistars stugor med Philips Ambilight TV, säger Emelie Strand, Marketing Communication Manager på TP Vision, företaget som säljer och marknadsför Philips TV.

Philips TV bröt igenom i den internationella skidvärlden hösten 2014 genom den hisnande filmen "Afterglow" där tre av världens främsta friåkare nattetid störtar utför off pist i Alaska. Efter bara några veckor hade miljoner sett filmen och den har fått flera utmärkelser.

För att koppla samman "Afterglow" med Åre-satsningen har Philips tagit fram ett nytt digitalt skidspel, "Philips Ambilight Experience Park" där man kan tävla nedför nattliga pister på tid och får chansen att vinna några av Philips prestigeprodukter på afterglowskigame.com.

Reklambyrån Ahlstrand & Wållgren som tagit fram Afterglow-filmen har även producerat "Philips Ambilight Experience Park".

Philips TV utvecklas, säljs och marknadsförs av TP Vision, ett bolag som ägs av TPV, en av världens ledande tillverkare av bildskärmar och TV.

Nyhetsarkiv