En trio kompaktkameror

Nikon har förstärkt sin Coolpix-serie i och med lanseringen av tre nya kompaktkameror: Coolpix S3700 med inbyggd Wi-Fi och stöd för NFC, slanka Coolpix S2900 samt lättanvända Coolpix L31.

Coolpix S3700 har 20 megapixlar och 8x optisk zoom. Lång batterilivslängd gör att du kan fortsätta fotografera när du behöver det mest och med modellretuschering blir dina selfies och gruppbilder alltid snygga, meddelar Nikon.

Coolpix S2900 har 20 megapixlar och 5x optisk zoom. Kameran kan - liksom S3700 och L31 - filma i HD (720p) och Panorama Assist skall göra det lätt att fotografera vackra naturmotiv.

Coolpix L31 har 16 megapixlar och 5x optisk zoom. Inbyggda specialeffekter ger inspiration till kreativitet och det är enkelt att fotografera på resande fot tack vare vanliga AA-batterier, anger företaget.

– Oavsett om du gillar att dela bilder på sociala nätverk, fotograferar varje dag eller bara vill fånga de speciella ögonblicken med nära och kära finns det en ny Coolpix som passar dig. De är stilfulla, smidiga och fulla av funktioner som gör det enkelt att fotografera, samtidigt som du får bilder med bra kvalitet, säger Ines Bernardes, produktchef för Coolpix vid Nikon Europe.
Etiketter: nikon

Produktnyhetsarkiv