Brusreducerande lurar med Lightning-anslutning

Philips har lanserat Fidelio NC1L on-ear-hörlurar, som de första batterifria hörlurarna med aktiv brusreducering någonsin med direkt digital anslutning till iOS-enhet via Lightning-anslutningen. 24-bitars digital-till-analog-omvandling (DAC), förstärkning och brusreducering sker inuti själva hörlurarna, vilket skall garantera en fördjupad musikupplevelse.

– Philips Fidelio NC1L-hörlurarna kombinerar avancerad aktiv brusreduceringsteknik med alla fördelar hos en direkt digital anslutning till din iOS-enhet. Efter lanseringen av våra första hörlurar med Lightning-anslutning, Philips Fidelio M2L, är det med glädje vi presenterar ännu en världspremiär. Nu kan du låta dig omslutas av autentiskt ljud utan distraktioner, hur långt du än ska resa, säger Jakob Axelsson, Nordic Marketing Manager för Philips hörlurar.

Hörlurarna har tre olika lägen:
* Active Noise Cancelling – för maximal brusreducering
* Open-ear – släpper in bakgrundsljud så att man kan höra vad som händer runt omkring sig när man använder hörlurarna.
* Natural voice – en kalibrerad nivå av aktiv brusreducering för att möjliggöra en mer naturlig och bekväm upplevelse när man ringer samtal med hjälp av den inbyggda mikrofonen.

Philips Fidelio NC1L-hörlurar använder en hybridteknik för aktiv brusreducering, med fyra mikrofoner som registrerar bakgrundsljud innan den inverterar signalen, vilket skall eliminera bakgrundsljudet effektivt och konvertera det till tystnad. Två "FeedBackward"-mikrofoner som sitter bredvid högtalarelementet ger kraftig brusreducering vid låga frekvenser, medan de två "FeedForward"-mikrofonerna på utsidan av hörlurarna utökar brusreduceringens bandbredd till mellanregistret och höga frekvenser, anger företaget.

Hörlurarna är kompakta, fullt vikbara och lätta, och deras formbara skumkuddar är utformade för att ge en ergonomisk passform och vara bekväma, samtidigt som de andas – så att man kan njuta av ljudet även under långa resor, avslutar Philips.
Etiketter: philips

Produktnyhetsarkiv