Träning på köpet hos SIBA

Pressmeddelande från SIBA:
Vad kan vara mer passande än att investera i sig själv och hälsan så här i början av året? SIBA har trendspanat och erbjuder nu 40000 kunder en månads fri träning på köpet hos Nordic Wellness till ett värde av 995 kr när de handlar valfri produkt hos SIBA.

Det är ingen hemlighet att det råder en tydlig träningstrend i Skandinavien för tillfället. HUI utsåg det trendiga aktivitetsarmbandet till årets julklapp 2014 och året innan dess var det råsaftcentrifugen som fick den åtråvärda nomineringen. Samtidigt dyker nya fitnessprofiler upp på löpande band. SIBA kollar ständigt av vad som är hett på marknaden och vill erbjuda produkter som kunderna efterfrågar. Därför satsar SIBA nu på en kampanj som ger kunderna en månads fri träning på köpet.

– Våra kunder är väldigt intresserade av produkter inom träning och hälsa. Exempel på detta kan vi se när vi jämför december mot november under 2014, där vi ökade vår försäljning av antal fitnessarmband med över 600 procent. Genom vårt samarbete med Nordic Wellness kan vi nu erbjuda en månads kostnadsfri träning till alla som handlar hos oss – något som vi hoppas inspirerar till en mer aktiv livsstil samtidigt som vi tillgodoser våra kunders intressen, säger Marina Davarinou, marknadschef SIBA.

– Nordic Wellness är alltid intresserade av spännande samarbeten som ger fler människor möjligheten att leva hälsosamt. SIBA har gjort en stor satsning inom fitness och hälsa och delar dessutom vår syn på service och kundnöjdhet. Därför känns det jättekul att kunna välkomna SIBAs kunder att träna hos oss, säger Caroline Wejdle, marknads- och försäljningschef på Nordic Wellness.

Kampanjen sträcker sig mellan 2-15 februari eller så långt lagret räcker (max 40000 träningskort) och gäller i butiker runt om i hela Sverige där det finns närhet till ett Nordic Wellness center.

Läs mer om kampanjenpå www.siba.se/content/traning-pa-kopet

Erbjudandet gäller på siba.se och i följande SIBA-butiker:
Göteborg: Järnbrott och Backaplan
Halmstad
Kungsbacka
Lund
Malmö: Mobilia och Svågertorp
Helsingborg (Väla)
Uddevalla
Uppsala
Stockholm: Sickla, Infracity, Haninge, Kungsgatan och Kungens Kurva
Etiketter: siba nordic wellness

Nyhetsarkiv