Toshiba samarbetar med Isolda

Pressmeddelande från Isolda:
Toshiba Tec Nordic AB och Isolda AB har tecknat avtal om ett försäljningssamarbete för Toshibas toners, förbrukningsvaror och serviceartiklar. Avtalet gäller från den 1 januari 2015. Syftet är att öka tillgängligheten av Toshibas produkter på marknaden och höja servicenivån för Toshibas återförsäljare.

Från januari 2015 erbjuder Toshiba Tec Nordic delar av sitt sortiment via Isolda. Det utvalda sortimentet kommer att finnas tillgängligt via Isoldas webshop. Genom samarbetet med Isolda skruvar Toshiba upp servicegraden för sina återförsäljare och ökar tillgängligheten av Toshibas produkter, med kortare ledtider och snabbare leveranser som resultat.

– Vi tror starkt på denna utveckling och ser ökad tillgänglighet som positiv för vår affär i Sverige. Detta hjälper också våra återförsäljare att ge ännu bättre service till sina slutkunder runtom i landet och ytterligare stärka sin position som leverantör av högkvalitativa dokumentlösningar med hårdvara, mjukvara, integration och service, säger Henrik Jinnestrand, Scandic Channel Sales Manager vid Toshiba Tec Nordic.

– Vi ser mycket fram emot detta samarbete och ser det som ytterligare ett strategiskt steg att stärka vårt erbjudande mot marknaden. Vi är övertygade om att vi tillsammans med Toshiba kommer att förbättra både existerande affärer samt förbättra möjligheterna att supportera och ta nya affärer för våra gemensamma partners, säger John Osvald, Regional Sales Manager på Isolda AB.
Etiketter: isolda toshiba

Nyhetsarkiv