SSD för bättre prestanda

I samband med CES 2015 presenterade SanDisk två nya SSD. SanDisk SSD Plus är en 2,5-tums SSD för förstagångsanvändare som söker en rejäl förbättring av prestandan i sin bärbara eller stationära dator, medan SanDisk Ultra II mSATA SSD riktar sig mot användare av bärbara datorer och surfplattor som vill öka kapaciteten samt förbättra den övergripande prestandan för sina mSATA-system.

De två nya produkttillskotten är utvecklade för att ge alla de fördelar som flashminnesteknik erbjuder till ett överkomligt pris, såsom snabbare hastigheter, längre batteritid och uppgraderade system, anger företaget, och berättar att då SanDisk SSD Plus har en hastighet på upp till 23x prestandan jämfört med en vanlig hårddisk blir uppstart och laddningstider betydligt snabbare. SanDisk Ultra II mSATA SSD anges leverera kraftfull och konkurrenskraftig prestanda jämfört med andra produkter på marknaden, med en läshastighet på upp till 550 MB/s i kapaciteter upptill 512 GB, så användaren kan få ut det bästa av sina mSATA-datorer och surfplattor.

– Dagens konsumenter vill ständigt bli matade med information och är alltid på språng. De söker konstant efter snabbare och bättre presterande produkter som levererar information på ett ögonblick, men utan att nödvändigtvis behöva ersätta hela sin dator eller surfplatta. På SanDisk vill vi erbjuda konsumenter SSD-lösningar som förbättrar deras befintliga produkter och ger snabbare hastigheter, längre hållbarhet och högre kapacitet. Vi vill helt enkelt vara en leverantör de kan lita på, säger, Philippe Willams, Director of retail storage, SanDisk.

Till skillnad från traditionella hårddiskar är SSD både energisnåla och tysta medan de ger snabbare uppstart och avstängning, programstart och överföringshastigheter. De senaste tillskotten till SanDisks konsumentportfölj anges dessutom ha en imponerande livslängd, då de är konstruerade och testade för att vara stöt- och vibrationståliga såväl som att klara extrema temperaturer.

En fördel med SanDisk SSD Plus och SanDisk Ultra II mSATA SSD är en nedladdningsbar SanDisk SSD dashboard-app, som ger användare verktyg som hjälper dem hantera prestanda och hälsostatus på SSDn, manuell eller schemalagd TRIM, meddelanden om firmware-uppdateringar och tips på hur man bibehåller prestandan på enheten, berättar SanDisk.
Etiketter: sandisk

Produktnyhetsarkiv