BenQ lanserar 32-tums 4K/UHD-monitor

BenQ har lanserat BL3201, som världens första 32"W 4K2K-monitor för professionella designers, och berättar att monitorn är speciellt framtagen för visuellt intensivt och krävande arbete inom CAD/CAM, animation, videoredigering och grafik. BL3201 har en 32-tums Wide-display med 100% sRGB, IPS-teknologi och den senaste 4K2K-tekniken för upplösning i ultra-high-definition (UHD) med 3840 x 2160 pixlar.

BL3201 har en rad anslutningsmöjligheter och skärmfunktioner, så som picture-in-picture (PIP) och picture-by-picture (PBP), såväl som mjukvara för ett uppdelat skrivbord, för ökad effektivitet och översikt i arbetet. Monitorn erbjuder inte bara visuell precision till proffs med ett öga för detaljer, utan ger också optimal ögonkomfort med BenQ:s flicker-free-teknologi och Low Blue Lights-läge, anger företaget.

– Den bästa designen växer fram ur en förståelse för användarens behov. BL3201 visar vårt engagemang för att ta fram bästa möjliga produkter till våra konsumenter och vår ansträngning att alltid ligga steget före när det gäller marknadskraven. Vi hoppas att vår nya monitor ska stärka och glädja professionella designers i deras arbete, säger Stefan Dahlqvist, Managing Director på BenQ Nordic.
Etiketter: benq

Produktnyhetsarkiv