27-tums konsolmonitor för gaming

BenQ har lanserat RL2755HM, som sin senaste monstermonitor, speciellt framtagen för konsol- och PC-gaming. Den nya 27-tummaren skall erbjuda synkroniserad rörelse utan fördröjning, med bästa möjliga synlighet och klarhet i bilden. Bland funktionerna finns 1ms GTG responstid, dubbla HDMI-portar, Black eQualizer, BenQ:s färgteknologi och ergonomisk användarkomfort.

BenQ RL2755HM är en 27-tumsmonitor skräddarsydd för konsol- och PC-spelare med utrymme för att gömma kablar, högtalare och kontroller. Bakom varje detalj finns noga uträknade syften, så som den halkskyddade gummiytan på monitorns fot – ett effektivt sätt att hålla handkontroller på plats för enkel förvaring efter varje spelomgång, anger företaget.

För den optimala fightingupplevelsen bjöd BenQ in Justing "JWong" Wong (EvilGeniuses) för assistans i framtagandet av funktionen Fighting Mode, som hjälper till att optimera vinstchansen och möjligheten att överbemanna sina fiender. Fighting Mode har en specifik färgkalibrering som skall hjälpa till att öka synlighet och skärpa på de olika karaktärerna i strid.

Många långa timmar av spelande utsätter spelare för skadligt blått ljus och obekvämt flimmer, anger BenQ, och berättar RL2755HM har ett inbyggt Low Blue Light Mode samt Flicker Free-teknologi som skyddar ögonen och eliminerar obehag oavsett ljusnivå. Funktionen anges minska skaderisken och trötthet på ögonen samt reducera problem med huvudvärk och sömnsvårigheter.
Etiketter: benq

Produktnyhetsarkiv