Nya generationens köksmaskin

Kenwood anger att de har kokat ned 65 år av sin matlagningserfarenhet och utvecklat en köksmaskin som är såväl intelligent som användarvänlig – Chef Sense XL.

Den rostfria blandskålen har ingraverade mått på insidan, vilket gör det möjligt att mäta ingredienserna direkt i skålen, samt greppvänliga handtag på sidorna och stänkskydd som minimerar spillet. Chef Sense XL har en intelligent hastighetsknapp som går från försiktig start till full hastighet för att kunna ge en perfekt blandning. Dessutom har Chef Sense XL en speciell blandteknik – när tillberedningsverktyget snurrar åt ena hållet så roterar sockeln åt det andra. En teknologi som utvecklats för att inget av ingredienserna ska hamna på sidan och inte blandas med.

Till Chef Sense XL finns över 20 tillbehör som gör köksmaskinen mycket mångsidig. Och äger man en Kenwoodmaskin sedan tidigare gör en enkel adapterlösning det möjligt att använda även de tillsatserna till sin Chef Sense XL.

– Bakentusiaster kommer att älska allt som går att kreera med Chef Sense XL. Tillbehör som K-visp som blandar ingredienser är perfekt för att krossa kakor till cheesecaken, ballongvispen fixar luftiga smetar till rulltårtan och degkroken knådar lätt krångligare degar som brioche- eller pizzadeg, säger Ulrika Ekelund, Brand Manager Kenwood.

Chef Sense XL har en stor blandskål på 6,7 liter och en 1200-watts motor som enkelt skall klara större kvantiteter.
Etiketter: kenwood

Nyhetsarkiv