Panasonics utbildningsprogram för partners

Pressmeddelande från Panasonic:
Panasonic Visual Solutions lanserar ett nytt utbildningsprogram som är utvecklat specifikt för det visuella branschsegmentet, riktat mot återförsäljare, systemintegratörer, AV-uthyrningsföretag och distributörer.

Deltagarna i Panasonics utbildningsprogram får möjlighet att öka sina kunskaper om Panasonics visuella produkter i flera olika certifieringsnivåer.

Partners till Panasonic kan kostnadsfritt delta i nätbaserade utbildningar via akademins portal, där lektionerna är indelade i projektorer och displayer (som har tre respektive två nivåer), och uppnå en första certifiering som ”Visual Professional”.

När du har blivit certifierad som ”Visual Professional” har du även möjlighet till ytterligare utbildning där det går att uppnå certifieringen ”Expert” och ”Advanced Expert” (endast inom projektorer). Dessa utbildningar äger rum på Panasonics huvudkontor i Wiesbaden i Tyskland.

– Ökad produktkännedom är alltid en viktig fördel i alla verksamheter. Den utgör grunden för en effektivare och mer perfekt kundservice, skapar nya möjligheter till merförsäljning och ger konkreta konkurrensfördelar. Advanced Expert-utbildningen inom projektorer ger till exempel deltagarna mer ingående kunskaper om vissa efterfrågade funktioner, som soft edge (Edge-Blending), färgkorrigering, horisontell visning, vertikal projektion, laserteknik och geometrisk justering för våra projektorer med hög ljusstyrka, säger Siegmar Küll, Panasonics ansvarige för utbildning i Europa.

Utbildningsprogrammet lanseras vid ISE 2015 (10-12 februari i Amsterdam) och det kommer att hållas introduktionslektioner under hela eventet.
Etiketter: panasonic ise

Nyhetsarkiv