Smartband på ingångsnivå

Razer tillkännagav på CES lanseringen av Razer Nabu X, ett smartband som skickar notiser från mobiltelefoner, för hälsodagbok och har sociala band-till-band-funktioner, allt i en diskret formfaktor.

Razer Nabu X använder tre färgade LED-visare och vibrationer för att uppmärksamma användare på när deras parkopplade mobiltelefoner tar emot notiser, medan tidigare lanserade Razer Nabu använder en OLED-skärm för privata meddelanden som visar korta förhandsvisningar av mottagna notiser. Både Razer Nabu X och Razer Nabu fungerar med alla tredjepartsappar som finns tillgängliga på Nabu Marketplace.

– De största ingångsbarriärerna för ny teknologi är pris och komplexitet, och vi har eliminerat båda faktorerna med Razer Nabu X. Vi har tagit vad som gör Nabu till ett så populärt smartband - diskreta notiser, hälsodagbok och band-till-band-kommunikation - och integrerat dem i Nabu X. Det är ett enkelt alternativ till Nabu som är extremt prisvärt och lätt att använda, säger Min-Liang Tan, Razers medgrundare och VD.

Nabu X:s sensormodul består av en accelerometer som använder precisionsjusterade algoritmer för att se till att användares aktivitetsdata är korrekta. En vibrerande motor uppmärksammar användare när de tar emot notiser, och de tre LED-visarnas färg kan anpassas för att indikera vad det är för sorts notis som tagits emot. Sensormodulen är löstagbar för att göra det möjligt att byta mellan olika armband. De planerade färgerna är svart, vit och grön.
Etiketter: razer

Produktnyhetsarkiv