Symantec & Veritas Technologies Cooperation

Pressmeddelande från Symantec:
Symantec Corp. annonserade idag att det nya namnet på det fristående, börsnoterade informationshanteringsföretag blir Veritas Technologies Corporation, ett företag som skapas efter den tidigare annonserade uppdelningen till två företag. De avslöjade också Veritas nya logotyp.

– Veritas förblir ett starkt varumärke med ett enormt kapital hos våra kunder, partners och anställda och efter noggrann eftertanke var namnvalet för vårt informationshanteringserbjudande enkelt. Medan namnet för tankarna till företagets arv, signalerar den nya logotypen att Veritas står redo att lösa de mest kritiska utmaningarna som våra kunder står inför, idag och imorgon, sade Michael A. Brown, Symantecs ordförande och verkställande direktör.

Den nya logotypen inspirerades av konceptet med de öppna, heterogena teknologier som krävs för att förvalta kraften i information, principer som utgör navet för den framtida strategin för Veritas Technologies Corporation.
Det nya Veritas-namnet och -logotypen representerar en etablerad marknadsledare som förser 75% av Fortune 500-företagen med ett brett utbud av produkter som inkluderar backup och återställnings­mjukvara och enheter, lagringshantering, klustring, katastrofåterställning, arkivering och lösningar för eDiscovery. Veritas genererade $2,5 miljarder i intäkter för Symantec under räkenskapsåret 2014. Veritas konkurrerar på en marknad som idag värderas till uppskattningsvis $11 miljarder och som potentiellt kan växa till ett totalt värde på $16 miljarder 2018, med en årlig tillväxttakt på 7% från 2013 till 2018.

Nya Veritas Technologies Corporation har fortsatt att bygga ut sin organisation och utveckla sin produktstrategi och förse kunder med sina marknadsledande lösningar på samma gång. Veritas kommer att fortsätta att investera i och förädla sina basprodukter, men dessa kommer också att utgöra grunden för ny informationstillgänglighet och insiktsdrivna lösningar, som hjälper kunderna att hantera och säkra sina data och driva sin affär på samma gång. Genom att utöka existerande produktkapacitet, dra nytta av IP och bygga nya, koordinerade arkitekturer kommer Veritas under året som kommer att kunna erbjuda nästa generations lösningar specialframtagna för hybridformer av molnmiljöer.
Etiketter: symantec veritas

Nyhetsarkiv