Nytt flaggskepp i Cintiq-serien

Wacom lanserade på CES 2015 Cintiq 27QHD och Cintiq 27QHD touch för att möta de allt större kraven hos dagens kreatörer. Med bästa möjliga penn-prestanda, en stor arbetsyta, ett spektakulärt färgomfång och väl genomtänkta ergonomiska lösningar kommer Wacoms nya flaggskepp att glädja både konstnärer och formgivare, anger företaget.

Den 27 tum stora skärmen ger till synes oändliga möjligheter och låter bokstavligt talat konstnärer och designers se mer, och för att underlätta ett naturligt och intuitivt arbetsflöde kan den nya medföljande ExpressKey-fjärrkontrollen placeras var som helst på skärmen eller skrivbordet för att ge större flexibilitet över de anpassningsbara kortkommandona, meddelar företaget, och berättar att proffs med färgkritiska arbetsflöden kommer att gynnas av den stora färgrikedom om 1,07 miljarder färger och den 97 procentiga täckningen av Adobes färgomfång hos Cintiq 27QHD.

Båda versionerna av det nya flaggskeppet har en 27 tum stor skärm om 2560x1440 pixlar och en sömlös kant-till-kant-glasskärm. Olika pennspetsar, inklusive filtspetsar, kan användas för att öka den naturliga känslan och skapa en mycket realistisk känsla av penna på papper. I och med en kombination av penna, multi-touch (Cintiq 27QHD touch), OSD-kontroller och en Radial Menu anges det nu vara möjligt för användare att förbättra och effektivisera sitt arbetsflöde.
Etiketter: wacom

Produktnyhetsarkiv