NEC och EET Europarts stärker sitt samarbete

Pressmeddelande från EEC Europarts:
EET Europarts har i åratal varit NEC distributör i Norge med utmärkta resultat och nu ges en möjlighet att utöka distributionen. EET Europarts kommer från februari att kunna erbjuda hela NEC’s produktsortiment i samtliga nordiska länder.

NEC är idag ledande på marknaden för Pro AV-utrustning med skärmar, datorer, projektorer, fästen och programvara för alla behov. Under många år har NEC-produkter använts på flygplatser, köpcentrum, bensinstationer, butiker, arenor, konferensrum, regeringsbyggnader med mera.

– Det här är en naturlig utveckling som passar mycket bra in i EET Europarts strategi att bli en av de största aktörerna på AV-marknaden. Vi har investerat i personal med mycket hög kompetens och god kännedom om marknaden. I Danmark har vi anställt branschspecialisten Claus Kalmar, som har varit i branschen under många år. I Sverige blir vårt förvärv av marknadsledande Wiktors en perfekt matchning till NEC’s produkter. Vi förväntar oss ytterligare förvärv och tror att denna produktportfölj kommer att passa fint i många av våra andra säljbolag i Europa, säger Stefan Nilsson, VD för EET Europarts AB.

– När vi nu skulle stärka vår distribution i Skandinavien var det naturligt att välja EET Europarts som har en aggressiv strategi med förvärv och anställningar av kvalificerad personal för att lyckas. Deras strategi med kompetens, tillgänglighet och inte minst en vilja att ge den bästa möjliga kundservicen var också ett viktigt argument i samband med detta viktiga beslut, säger Henrik Breda, försäljnings- och marknadsdirektör för NEC.
Etiketter: nec eec europarts

Nyhetsarkiv