Ansiktsprodukt som kombinerar

Braun har lanserat Face, som världens första ansiktsprodukt som kombinerar två skönhetsbehandlingar i en. Genom att kombinera djup porrengöring och noggrann ansiktsepilering erbjuder nya Braun Face synbart slätare, fräschare och strålande vacker hy – det perfekta underlaget för make-up eller en naturlig look med fräsch lyster, anger företaget, och berättar att kombinationen av världens första ansiktsepilator och rengöringsborste innebär att man med endast ett knapptryck kan bryta sig loss från eventuella osäkerheter, och istället vara 100 procent skönhetsredo och visa världen sin naturligt vackra hy.

– Det spelar ingen roll om det är en röda-mattan-look du eftersträvar eller en dag utan smink. Alla har rätt till en ren, slät och vackert rengjord hy som bas. Braun Face ger kvinnor självförtroende och frihet att antingen bära smink eller inte, säger Jessica Alba, skönhetsambassadör för Braun.

Epilering med Braun Face anges vara 20 gånger snabbare än med en manuell pincett och kan ta bort hårstrån som är fyra gånger kortare än vid vaxning. Och med ett enkelt huvudbyte på Braun Face förvandlas epilatorn till en porrengöringsborste som skall rengöra på djupet och ge salongsresultat på endast några minuter.
Etiketter: braun

Nyhetsarkiv