Snabba & små SD-kort

Kingston har lanserat Ultra High Speed microSD-kort som anges ha 90MB/s läshastighet och 80MB/s skrivhastighet, vilket innebär att de överstiger den senast lanserade SD-associerade specifikationen, UHS-1 U3 (Ultra High Speed Bus, hastighetsklass 3) som är klassad för 30MB/s för såväl läs- som skrivhastighet.

Med 90/80MB/s i läs- och skrivhastighet låter de nya korten (SDCA3) sport- och äventyrsentusiaster samt andra användare fånga video i Full HD (1080p), Ultra HD (2160p) och 3D på högpresterande enheter som till exempel smartphones och kameror.

– Den ökande användningen av högpresterande kameror och Android-baserade mobila enheter har gjort att Kingston har blivit ombedd att göra ännu snabbare microSD-kort för att maximera enhetens prestanda. Vi är övertygade om att våra nya 90-80MB/s microSD-kort är byggda för extrema förhållanden och användarna kommer att kunna fånga alla minnen som de vill på kortet, säger Mikael Johansson Business Developer på Kingston.

SDCA3 finns i storlekarna 16GB, 32GB och 64GB.
Etiketter: kingston

Produktnyhetsarkiv