Rostfri mikro

Sharp har lanserat Streamline, företagets nya serie mikrovågsugnar i rostfritt stål med trendig design, som finns i tre olika modeller.

Streamline-serien omfattar en 20-liters 800 W-ugn för enkel tillagning, uppvärmning och tining, en 20-litersugn med grill samt toppmodellen med 25 liters kapacitet och 900 W effekt och många extrafunktioner.

Streamline är Sharps första modeller med en enhetlig klassisk design i rostfritt stål. Alla modeller har en lättöverskådlig manöverpanel med fem knappar och integrerat handtag.

– Streamline-modellerna är vår mest eleganta serie mikrovågsugnar hittills. Vi anser att kunden aldrig ska behöva göra avkall på designen, oavsett budget, och alla Streamline-modeller, från den enklaste till den mest avancerade, har därför samma klassiska utseende, säger Per-Martin Öhman, produktchef på Sharp Electronics (Nordic) AB.

Solomodellerna (20 liter/800 W respektive 25 liter/900 W) har åtta automatlägen, upptining med vikt/tidsberäkning, barnsäkert lås och startfördröjning. 25-litersmodellen har dessutom en snabbknapp för popcorn.

Grillmodellen (800 W + 1000 W grill) har 20 liters kapacitet. Den har alla funktioner som solomodellerna har, plus en grill som är perfekt för att smälta ost eller göra en pizza krispig, anger företaget.

Alla modeller har ett energisparläge och förbrukar mindre än 1 W i viloläge.
Etiketter: sharp

Nyhetsarkiv