Kraftfull pennplatta

Wacom lanserade på CES 2015 i januari Cintiq Companion 2, som en kraftfull pennplatta för professionella kreatörer som söker den bästa upplevelsen av att rita med penna på en skärm och friheten att skapa var man vill. Väl hemma går plattan att ansluta till Mac eller PC.

Den mobila lösningen fungerar antingen som en fullvärdig Windows 8-platta med alla kreativa funktioner som vanligen återfinns i en Cintiq eller, när behovet uppstår, som en primär eller sekundär Cintiq-skärm, ansluten till Cintiq Connect och hemmets eller kontorets Mac eller PC, med samma penn-prestanda som kreatörer förlitat sig på i många år, anger företaget.

Med 2048 tryckkänslighetsnivåer och möjligheten att känna av pennans lutning kan Cintiq Companion 2 Pro Pen-pennan prestera som en traditionell brush, penna eller marker vid användning i kombination med program från företag som Adobe, Autodesk, Corel, Smith Micro och Pixologic. Pennan och den högupplösta skärmen (2560 x 1440 pixlar) samverkar för att ge en så realistisk känsla av penna på papper som möjligt.
Etiketter: wacom

Produktnyhetsarkiv