Mångsidig Monodoor

Nya Whirlpool Monodoor kyl och frys anges passa alla kök och erbjuda högfunktionell matförvaring. I det moderna köket är nyckelorden flexibilitet och mångsidighet, och Monodoor kyl och frys med ExcellentFit och inbyggd 6th Sense-teknik uppfyller båda behoven.

Tack vare en ny ExcellentFit-dörr och uppdaterade gångjärn, smälter Monodoor kyl och frys utan problem in i ditt i kök – och i ditt liv, anger företaget.

Monodoor kyl & frys kan användas fristående - var för sig eller tillsammans - eller monteras inuti skåp och annan inredning, vilket bäddar för största möjliga mångsidighet. Specialkonfigurationen, den nya platta dörren (som mäter 45 mm) och de uppdaterade gångjärnen gör att dörren kan öppnas helt utan att slå i skåp och bänkar och gör det möjligt att dra ut lådorna till max. Inuti möjliggör de flexibla facken och det nya belysningssystemet enklare förvaring och bättre livsmedelshantering.

Monodoor kyl och frys är utrustad med teknik för att passa olika sorters livsmedel och kan också justeras utifrån dina faktiska behov. Kylen är utrustad med tekniken 6th Sense FreshControl och ett Activ0°-fack medan frysen ståtar med ett Shock Freeze-fack – därigenom kan hållbarheten förlängas och onödigt matsvinn undvikas.

Whirlpool Monodoor kyl WMA 36582 & frys WVA 26582 mäter 187,5 x 595 x 630 cm. De är båda märkta med den högsta energiklassen A+++.
Etiketter: whirlpool

Nyhetsarkiv