Hörlurar med inbyggd ljudoptimering

Wicked Audio har lanserat Revolt, som hörlurar med inbyggd högkvalitativ ljudoptimering – utrustade med en Digital Power Station, vilken låter användare optimera ljudet tillbaka till dess ursprungliga studiokvalitet.

I samarbete med Bongiovi Acoustics har hörlurarna tagits fram för att tillhandahålla obestridligt grymt ljud, anger företaget och berättar att Wicked Revolt innehåller den innovativa mjukvaran Digital Power Station, och genom denna digitala behandling (som analyserar musiken och re-mastrar den i realtid för en optimerad uppspelning) kan användare äntligen uppleva ljudet på det sätt som det var meningen att höras när det spelades in i studion.

– På Wicked Audio är vi musik-junkies från födseln och traditionella skivor är fortfarande vårt favoritmedia för lyssnade av musik. Revolt ger användare känslan av att lyssna på riktiga skivor men med bekvämligheten som kommer med MP3 eller strömmad musik. Den här hörluren ändrar inte bara spelreglerna vad gäller användarvänliga och unika inställningsmöjligheter; den är stilren och har ett förstklassigt utseende också, säger Paul Marshall, grundare av Wicked Audio.

Wicked Audio lanserade Revolt på CES 2015 och de introducerade på mässan även sin första produktserie riktad mot kvinnor. Kollektionen har samma kaxiga design och grymma ljudkvalitet som setts i tidigare modeller, men i nya färgkombinationer, anger företaget.

– Vi är väldigt exalterade för den nya kollektionen. Även om våra tidigare produkter inte är könsspecifika, så har vi fått manga förfrågningar från kvinnliga användare om produkter i roligare färger, kanske mer passande för kvinnor. Vi har lyssnat och jag måste erkänna att vi hade otroligt roligt när vi tog fram dessa färgkombinationer! Tjejerna på Wicked Audio hade urkul under den här processen och är väldigt glada över vad vi kommit fram till, säger Paul Marshall.

Kollektionen består av tre olika modeller – Jade (i färgerna Smoke/Rose, Amethyst/Pear, Kiwi/Bubblegum, Mint/Snow och Strawberry/Pineapple), Missfit (i färgerna Coral/Dove, Electric Blue/Onyx och Orchid/Lime) samt VXN (i färgerna Black/Gold, Frost/Aqua och Plum/Bubblegum).
Etiketter: wicked audio

Produktnyhetsarkiv