Gör egna glassvåfflor

C3 har lanserat ett nytt rånjärn som ger möjlighet att på ett enkelt sätt göra egna glassvåfflor hemma. Tillbehör medföljer så man enkelt kan forma sin glassvåffla på flera olika sätt.

Rånjärnet är enkelt att använda och går snabbt att värma upp, och då produkten har hög värme blir resultatet lika bra gång efter gång, anger företaget. Den har en diameter på 19 cm, och man kan även välja att göra mindre strutar genom att ta mindre smet i rånjärnet vid gräddning.

– Med vårt rånjärn har du alltid en perfekt dessert hemma som passar både liten som stor och extra roligt blir det att göra glassvåfflor tillsammans. Den fungerar att använda året om då du enkelt kan addera exempelvis karamellfärg i grundreceptet för att få rånen att passa årets alla olika temadagar, säger Sandra Hjelm, Marknadschef på C3.
Etiketter: c3

Nyhetsarkiv