Bluetoothlurar med multipairing

Pioneer har lanserat nya trådlösa Bluetooth-hörlurar, SE-MJ561BT. Hörlurarna bygger på företagets MJ5-serie och erbjuder uppspelning av musik lagrad på smartphones och andra digitala ljudspelare som stödjer bluetooth.

På öronkåpan finns kontroller så att man slipper plocka upp mobilen om det ringer, om man vill byta låt eller bara höja eller sänka volymen. Lurarna är utrustade med NFC, så man kan enkelt para sina hörlurar genom att hålla dem i närheten av en NFC-aktiverad enhet.

Bygeln och öronkuddarna har en mjuk dämpning för att ge en utmärkt komfort och hörlurarna finns i två aluminiumutföranden, silver och brun. SE-MJ561BT väger 160g, är försedda med 40mm driver, har 15 timmars batteritid (tar 3 timmar att ladda) och multipairing support för upp till åtta enheter.
Etiketter: pioneer

Produktnyhetsarkiv