Trådlös spelmus med 19 knappar

Razer har lanserat spelmusen Naga Epic Chroma, som har den nya Chromaljussättningen på sitt rullhjul med tilt- och klickfunktion och på de mekaniska tumknapparna.

Med hjälp av Razer Synapse kan användare anpassa färgsättningen helt efter eget tycke. Den ergonomiska MMO-musen är universalt utformad att passa alla händer och erbjuder sammanlagt 19 knappar, varav 12 mekaniska tumknappar. Den är utrustad med en 4G-lasersensor med en upplösning på 8200 DPI som kan läsa av upp till 200 tum per sekund och erbjuder en maximal acceleration på 50 G. Dessutom erbjuder den båda trådat och trådlöst läge med 1000 Hz-avläsning och en 2,13 m lång flätad lättviktskabel.

Razers senaste spelmus har även stöd för Razer Synapse: Stats & Heatmaps, den nyligen uppdaterade betaprogramvaran för Razers molnbaserade drivrutin, som statistikför data som speltid, knapptryckningar, förflyttningsdistans, hur högt tryck som uppmäts under spelets gång och mycket mer. Dessa data kan utnyttjas av de som använder Razer Naga Epic Chroma för att justera sin spelstil, förbättra träffsäkerheten och reaktionstiden och för att hitta rätt spelinställningar, meddelar företaget.

– Den nya Naga Epic Chroma ger MMO-spelare mer frihet än någonsin. Vi har kombinerat Nagas bekvämligheter med den senaste spelteknologin och de nya, helt anpassningsbara färgfunktionerna i Chroma. De 12 mekaniska tumknapparna låter spelare maximera sina spelmöjligheter för att få ett orättvist övertag. Allt som allt är Razer Naga Epic Chroma nu ännu mer personlig än den redan var, säger Min-Liang Tan, Razers medgrundare och VD.
Etiketter: razer

Produktnyhetsarkiv