Amerikansk storsäljare till Sverige

Hamilton Beach är USA:s största företag inom småel och köksprodukter – de tillverkar och säljer årligen över 35 miljoner enheter i USA, Kanada och Mexiko. På senare tid har de även introducerat sitt varumärke i Kina, Indien och Brasilien med goda resultat och nu är det Skandinaviens tur att få ta del av dessa fantastiska produkter, berättar Patrik Lindholm, VD på Hamilton Beach Scandinavia.

I USA har Hamilton Beach alltid förknippats med bra kvalitet till ett ännu bättre pris, förklarar Patrik Lindholm, och förklarar att företagets devis ”Good thinking” är lätt att förstå när man ser deras snygga och funktionella produkter som finns i ett stort urval. Bland toppsäljarna hittar vi bland annat olika blenders, kaffemaskiner, slow cookers, grillar och ugnar. Produkter som stått sig fint i den mördande konkurrensen i Nordamerika i över 100 år (företaget grundades 1910 i Wisconsin av uppfinnaren Frederick J. Osius).

Hamilton Beach Scandinavia kommer nu att börja marknadsföra de här produkterna i Norden. Mer information på www.hamiltonbeach.com.
Etiketter: hamilton beach

Nyhetsarkiv