Belkin slår ner som en blixt

I höstas introducerade Belkin den senaste versionen av sin Thunderbolt dockningslösning Thunderbolt 2 Express Dock HD. Och nu får även PC-användare glädje av dockan som kan ansluta bärbara datorer med upp till åtta andra enheter.

Med den nya Thunderbolt 2-tekniken så lyckas Belkin få fram en aldrig tidigare skådad dataöverföringshastighet på 20Gbps mellan en laptop och åtta anslutna enheter via en enda Thunderbolt-kabel – hastigheten på 20Gbps är dubbelt så snabbt som någon annan Thunderbolt-docka lyckats mäta upp, anger företaget.

Denna utökade bandbredd innebär förbättrad bildkvalitet. Genom antingen Thunderbolt- eller HDMI-ingången kan man uppnå Ultra HD-upplösning samtidigt som man laddar sin surfplatta eller smartphone via de tre USB 3.0-portarna. Belkins nya docka kan också seriekopplas med upp till fyra andra Thunderbolt-enheter tack vare att den har två Thunderbolt-portar.
Etiketter: belkin

Produktnyhetsarkiv