Philips Spotify multiroom speakers

Philips Spotify multiroom speakers är Philips första produkt helt framtagen för Spotify-användare. Med hjälp av Spotify Connect kan man styra musiken från sin surfplatta eller smartphone och även strömma musik i varje rum samtidigt.

Högtalarna finns i två modeller som båda har en ”one press play”-knapp som gör att man snabbt och enkelt kan börja spela musik med bara ett knapptryck. Musiken tar vid där man senast slutade, till exempel behöver man bara trycka på Spotify-knappen på högtalaren i hallen för att börja spela musik från där man slutade när man lämnade hemmet. Om man senare väljer en ny låt från sin surfplatta och klickar på Spotify-knappen på högtalaren i sovrummet så spelas den nya låten simultant från varje högtalare i hemmet.

– Med Philips Spotify multiroom speakers så får man verkligen högkvalitativ och smidig musikströmning i hemmet. Med Spotify Connect i högtalarna får man en stadig och sömlös uppkoppling där man slipper oroa sig över anslutningen mellan telefonen och högtalarna. Detta gör också att inkommande telefonsamtal eller att man vill titta på ett filmklipp inte gör att musiken bryts, utan festen kan fortsätta, säger David Hardarson, Nordic Marketing Manager för Philips ljudprodukter.

– Många har upplevt en stor frustation i samband med att man har strömmat musik från sin smartphone eller surfplatta till olika enheter i hemmet. Allt från ljudkvalitet och batteritid till problem med strömningen och andra störningar har gjort att människor fått riktigt dåliga upplevelser med detta. Med hjälp av Spotify Connect kan Philips Spotify multiroom speakers erbjuda den vision vi har för problemfri och högkvalitativ musikströmning i hemmet, säger Pascal de Mul, Global head of hardware partnerships at Spotify.

Till Philips Spotify multiroom speakers hör också en separat app som gör att man kan länka ihop flera högtalare till en gemensam uppsättning. Detta behöver man bara göra en gång och efter det kan man enkelt hoppa mellan vanligt eller sammanlänkat läge i Spotify-appen.

Högtalarna finns i två modeller där den ena, SW700M har två 2.5-tums full-range element och två expanderande basportar, medan den andra, SW750N, istället har ett 3-tums full-range element.
Etiketter: philips spotify

Produktnyhetsarkiv