Operatörsoberoende mobil hotspot

Netgear har lanserat AirCard 785 4G LTE med dual-band WiFi, för bättre räckvidd och prestanda, som marknadens första upplåsta mobila hotspot.

AirCard 785 anges passa perfekt för pendlare, småföretag, studenter och på temporära arbetsplatser där trådbundet bredband inte finns tillgängligt. AirCard 785 kan hantera upp till 15 enheter (datorer, smarta telefoner, tablets och andra WiFi-uppkopplade produkter) och samtidigt säkerställa höga hastigheter med hjälp av stöd för 802.11b/g/n. Den nya mobila hotspoten fungerar även perfekt i hemmet med tillvalsdockan 4G LTE Boosting Cradle (DC113A) för trådbunden uppkoppling via ethernet för enheter som saknar WiFi-funktionalitet. När AirCard 785 är dockad kan den även fungera som ett 4G LTE modem med alternativ internetuppkoppling för att hantera extremt hög trafik, eller som en reservlösning vid avbrott på den fasta uppkopplingen, meddelar företaget.

Tack vare att NETGEAR AirCard 785 inte är kopplad till en operatör har användaren själv möjlighet att bestämma vilken operatör de vill använda. Det är även enkelt för användaren att hålla koll på hur mycket data som används då det visas direkt på displayen på AirCard 785, vilket minimerar riskerna att överskrida abonnemangsbegränsningar. Dual-band för WiFi växlar automatiskt mellan 2.4GHz för räckvidd och 5GHz för prestanda samtidigt som tekniken minimerar störningar från andra enheter i närheten.

– Vi vill leverera en mängd valmöjligheter för att ge våra kunder den bästa nätverksupplevelsen, oavsett vilken operatör de väljer. Med samtidig dual-band för WiFi kan AirCard leverera både med räckvidd och hastighet. Du kommer att bli förvånad över hur snabbt och enkelt du kan dela din 4G LTE-uppkoppling med AirCard 785 med dina vänner, familj eller kollegor, säger David Henry, produktchef för retail vid Netgear.
Etiketter: netgear

Produktnyhetsarkiv