Julsuccé för Playstation4

Pressmeddelande från Sony:
Under julledigheten såldes 4,1 miljoner PlayStation4 och därmed passerade man 18,5 miljoner sålda enheter. Även antalet prenumeranter för PlayStationPlus ökade och når nu 10,9 miljoner.

I samband med elektronikmässan CES i Las Vegas meddelade Sony att PlayStation4 (PS4™) har sålt i mer än 18,5 miljoner exemplar över hela världen. PS4 fortsätter därmed att ha den snabbaste och starkaste tillväxten i PlayStations 20-åriga historia.

Dessutom har över 10 900 000 användare tagit del av de funktioner och fördelar som medlemstjänsten PlayStationPlus (PS Plus) ger. Med PS Plus får prenumeranterna tillgång till ett brett utbud av funktioner och populära titlar och kan dessutom spela med eller emot sina vänner online.

– Vi är väldigt tacksamma för att så många runt om i världen har fortsatt att välja PS4 som sin konsol även den här julen. Vi kommer fortsätta att stärka PS4 genom att leverera ännu mer spännande innehåll och utöka vårt breda utbud av tjänster, säger Andrew House, VD och koncernchef för Sony Computer Entertainment Inc.

Spelförsäljningen fortsätter också starkt med mer än 81 800 000 sålda exemplar i butiker globalt och genom digitala nedladdningar på PlayStationStore. Bara under julledigheten såldes 17,8 miljoner spel.
Etiketter: sony playstation

Nyhetsarkiv