Handtagslösa möbelfronter

Tydliga linjer och generösa ytor karakteriserar designen hos det handtagslösa köket där möbler öppnas genom att man sätter fingret mot dem. Passande till detta reducerade formspråk är den energieffektiva diskmaskinen Vario DF 460/461 från Gaggenau försedd med Push-to-open-system. Med den kan diskmaskinen helt och hållet döljas bakom möbelfronten.

Den helintegrerade diskmaskinen finns i bredden 60 cm och i de två höjderna 81,5 cm och 86,5 cm (den senare för mer plats inuti). För inbyggnad vid långa möbelfronter, i högskåp eller med låg sockel finns därutöver modeller med flexibla gångjärn. Om så önskas kan diskmaskinen också förses med en möbelfront med handtag. Push to-open-systemet fortsätter att fungera som vanligt.

DF 460/461 i energiklassen A+++ ger tillsammans med torkningssystemet Zeolith förstklassiga rengörings- och torkningsresultat, anger företaget.
Etiketter: gaggenau

Nyhetsarkiv