Trådlös musik i hela huset

D-Links Music Everywhere förvandlar gamla högtalare till trådlösa wifi-högtalare. Music Everywhere (DCH-M225) är en fristående produkt för D-Links nya utbud kring det smarta hemmet – mydlink Home.

Music Everywhere är liten och portabel och kan enkelt flyttas runt i hemmet eller kompletteras med flera Music Everywhere-enheter, vilket ger möjlighet att styra musiken från rum till rum. Music Everywhere innehåller ytterligare en funktion då den även fungerar som nätverksförlängare till ett wifi-nätverk.

– Music Everywhere gör det otroligt enkelt att dra nytta av alla trådlösa enheter i huset och strömma musik i hemmet utan de begränsningar som exempelvis Bluetooth har, att det endast fungerar på kort distans. För ytterligare bekvämlighet förbättrar vår nya musikprodukt även det trådlösa nätverket genom den inbyggda nätverksförlängaren. Det gör det lättare att nå områden i huset som är svåråtkomliga för den trådlösa wifi-signalen, vilket säkrar en bra musikupplevelse oavsett var du befinner dig i ditt hem, säger Marco Stenvall, produktchef på D-Link.

Music Everywhere ansluts direkt i ett eluttag. Den är kompatibel med både Android- och iOS-enheter, samt nätverksuppkopplade mediaspelare. Den fungerar med alla högtalare eller stereoanläggningar med en standard 3,5 mm hörlurskontakt. Den kan dessutom strömma musik från alla typer av mediaspelare, smartphones och surfplattor som stöder DLNA eller Airplay.

Med hjälp av Wi-Fi Protected Setup (WPS) installeras Music Everywhere med en knapptryckning. Användare som inte har stöd för WPS i sin router kan ladda ner D-Links QRS-app och följa en steg-för-steg-guide, alternativt logga in i D-Links webbgränssnitt för att administrera enheten.

Music Everywhere har stöd för den trådlösa standarden 802.11n och når hastigheter på upp till 300 Mbps.
Etiketter: d-link

Produktnyhetsarkiv