En duo babymonitorer

D-Link har lanserat två babyvakter med användbara funktioner för nyblivna föräldrar: EyeOn Junior och EyeOn Junior Plus.

De två nya trådlösa babymonitorerna är utvecklade för att hjälpa småbarnsföräldrar att hålla koll på sina barn. DCS-820L (EyeOn Junior Plus) och DCS-800L (EyeOn Junior) visar barnet med både ljud och rörlig bild via D-Links kostnadsfria app för smartphone och surfplatta. Kamerorna har även rörelse- och ljuddetektor samt möjlighet till dubbelriktat ljud, så att föräldrarna både kan höra och lugna sin bebis.

Båda produkterna har en inbyggd funktion för att kunna visa video live i mörker. Det går också att spela vaggvisor via EyeOn-monitorn. Dessutom har föräldrar möjlighet att sätta in ett microSD-kort i EyeOn Baby Monitor Junior Plus (DCS-820L) för att automatiskt spela in videor som startas av rörelse eller ljud samt att få e-postmeddelanden när en inspelning har skett.

– EyeOn Baby Monitor ger familjer möjlighet att hålla koll på sin bebis med hjälp av sina mobila enheter. Våra två nya produkter är ett bra komplement och hjälpmedel för småbarnsföräldrar. Men varför inte låta mor- och farföräldrar, få tillgång till monitorn från distans så de inte missar något av barnets mest minnesvärda stunder, säger Marco Stenvall, produktchef på D-Link Nordic.

Det går enkelt att byta accentfärg på monitorn, så att den smälter in i hemmets olika rum. Båda kamerorna fungerar med existerande wifi-nätverk samt med iOS och Android-enheter. Appen ”mydlink Baby Monitor” kan användas av flera telefoner och surfplattor samtidigt. Den som inte har tillgång till ett wifi-nätverk kan koppla kameran direkt till en smartphone eller surfplatta.
Etiketter: d-link

Nyhetsarkiv