Övervakning med fyra kameror

KGuard Security har lanserat ett övervakningspaket med fyra kameror, NVR-KIT3, som ansluts till huvudenheten med kabel.

NVR-KIT3 ingår i Mars Home Series och lanseras som ett komplett, lättanvänt och smidigt övervakningssystem med kameror anpassade för inom- och utomhusbruk. Paketet består av en NVR-enhet och fyra digitala övervakningskameror.

Övervakningskamerorna är IP66-klassade vilket innebär att de tål både regn och rusk och fungerar således lika bra inom- som utomhus. Utöver IP-klassen så är kamerorna även PoE kompatibla, vilket innebär att de inte behöver anslutas till ett vägguttag utan får all den ström de behöver via nätverkskablarna som är anslutna till NVR-enheten.

NVR-KIT3 anges vara väldigt enkelt att få ingång. När en hårddisk är installerad, alla medföljande kablar anslutna och NVR-enheten ansluten mot ett nätverk så är det bara sätta igång enheten och följa instruktionerna.

Om NVR-enheten är ansluten mot ett nätverk med internetanslutning så finns möjligheten att se kamerabilden “Live” var man än befinner sig. Installationen för live-view i en Android eller iOS-enhet skall vara enklast tänkbara, man installera KViewQR-appen i sin enhet, scannar QR-koden på NVR-enheten, följer sedan anvisningarna och kort därefter kan kamerorna ses Live i mobilen eller surfplattan.

NVR-KIT3 stöder molntjänsten “Dropbox” vilket betyder att man kan spara både bilder och video direkt till molnet. Själva kamerorna kan spela in hela tiden, eller starta vid rörelse och spela in samt skicka e-post eller SMS till användaren. Kamerorna spelar in i HD-upplösning (1280 x 720 pixlar) och har IR-belysning för användning dag och natt.

– Många människor har behov av avancerade säkerhetsprodukter för att skydda sin egendom och sina nära och kära. Mars-serien erbjuder våra kunder en mängd avancerade funktioner till ett överkomligt pris, säger Mr. Jonathan Wu, General Manager för Kguard Security.
Etiketter: k-guard security

Produktnyhetsarkiv