Starkaste köksmaskinen

Bosch har lanserat MaxxiMUM, som den kraftfullaste köksmaskinen på marknaden. MaxxiMUM har en motor på 1600W, är byggd helt i metall och har en design i granitgrå färg. Förutom att den vispar, knådar och blandar kan köksmaskinen kompletteras med en rad olika tillbehör, vilket gör MaxxiMUM perfekt för den som vill kunna laga mat och baka hemma med proffsiga resultat, anger företaget.

Den starka motorn på 1600W anges göra att köksmaskinen knådar deg, maler kött, hackar och skär grönsaker samt vispar grädde, mycket snabbt och effektivt. Den nya funktionen SensorControl som finns på två av MaxxiMUM-modellerna innebär att köksmaskinen automatiskt vispar upp grädde eller äggvitor och själv stannar när ett perfekt resultat uppnåtts.

MaxxiMUM kan kompletteras med ett stort antal tillbehör som gör mer avancerad matlagning möjlig. Bland dessa finns en köttkvarn som maler kött, fisk och fågel, en passertillsats som gör frukt och grönsaker till mos och puré. Men det finns också en mixer, som krossar is och bär, en pastamaskin som gör det möjligt att tillverka egna lasagneplattor, samt en sädeskvarn som maler alla typer av frön, svampar och örter. Skålen i rostfritt stål, liksom tillbehören, är lätt att rengöra och kan maskindiskas.

– MaxxiMUM är verkligen köksmaskinen med ett stort K för den krävande hemmakocken. Med alla praktiska funktioner och så många tillbehör är det numera bara fantasin som sätter gränserna för matlagning i hemmet, säger Angela Gustafsson Reden, Bosch Siemens SDA Nordic Sales Marketing Manager.
Etiketter: bosch

Nyhetsarkiv