HP skriver OEM-avtal med Trend Micro

Pressmeddelande från Trend Micro:
Trend Micros Deep Discovery, som förser företag med ett heltäckande skydd mot riktade attacker och anpassad malware, blir en blir en del av HP TippinPoint Advanced Threat Appliance (ATA).

Deep Discovery ger företag en integrerad lösning för att upptäcka och hantera avancerade riktade attacker, Command & Control-kommunikation och identifiera skadlig kod med hjälp av tekniker för beteendeanalys.

I tillägg till spårning av avancerade hot ger Deep Discovery även kunderna en fullskalig trafikanalys (webb- och e-posttrafik) och anpassade sandbox-analyser. Att ha en skräddarsydd sandbox-miljö har idag blivit väldigt viktigt för att kunna analysera och förhindra eventuella attacker.

– Vi är såklart väldigt glada över att HP har valt oss som leverantör. Riktade attacker likt den vi har läst om i dagarna mot Sony Pictures kan orsaka ofattbara skador och Deep Discovery är ett av våra främsta verktyg för att kunna upptäcka, analysera och förhindra riktade attacker. HP:s kunder kan känna sig trygga med att ha ett av marknadens mest tillförlitliga skydd mot ett av dagens största hot, säger Frederick Wennmark, Nordisk Teknikchef, Trend Micro.

Deep Discovery ger ett brett skydd för en rad olika enheter med hjälp av så kallad multiple threat detection, och är kompatibelt med Windows, Apple, OS X och Android.

– Dagens hotbild kräver att organisationer har en grundlig säkerhetsstrategi som inte bara identifierar hot utan även snabbt vidtar åtgärder för att neutralisera och blockera dem. Med Deep Discoverys teknik kan vi erbjuda en extra nivå av synlighet och intelligens som i samarbete med HP:s Intrusion Prevention System (IPS) och Next-Generation Firewall (NGFW), gör det möjligt för kunderna att upptäcka och neutralisera en riktad attack redan vid det första försöket, säger Rob Greer, VP & General Manager, TippingPoint Enterprise Security Products, HP.
Etiketter: hp trend micro

Nyhetsarkiv