Steam&Go

Philips har lanserat en helt ny produkt, Steam&Go, en handhållen steamer som snabbt och effektivt stryker och fräschar upp dina kläder. Med sin smidiga design är Steam&Go enkel att använda och utgör ett bra komplement till ditt vanliga strykjärn när du är på resa eller har lite bråttom iväg, anger företaget. Steamern kan användas på alla material, till och med ömtåligt siden och skör spets.

– Många av de plagg som hänger i våra garderober idag är svåra att stryka och kan därför vara svåra att hålla snygga eller att fräscha upp själv. Med Steam&Go går det snabbt att få en skrynklig blus slät eller att fräscha upp ett plagg mellan kemtvättarna, säger Jessica Sars, nordisk marknadsansvarig för klädvård på Philips.

Steam&Go hålls enkelt i handen och är därför lika användbar hemma som på resa. Steamern är redo att användas på bara några sekunder och anges ge snabbt resultat tack vare det konstanta flödet av ånga.

– Bra klädvård är sådan som funkar i vardagen och det kännetecknar Steam&Go. Oavsett om du är på resa och vill få bort packningsvecken på strandshortsen eller bara behöver fräscha upp festklänningen är Steam&Go enkel och snabb att använda, säger Jessica Sars.

Steamern har en automatisk pump som släpper ut en konstant ström av ånga med ett enkelt knapptryck och slätar effektivt ut veck även på ömtåliga material. Den har en avtagbar vattentank som skapar tillräckligt med ånga för ett plagg åt gången.
Etiketter: philips

Nyhetsarkiv